Over ons

Bent u op zoek naar een nieuwe weegschaal of heeft u service nodig voor uw huidige weegschaal? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31345786553.

Weegexperts biedt een breed assortiment aan weegschalen voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Van keukenweegschalen tot grote vloerweegschalen voor industrieel gebruik, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij streven ernaar om toonaangevend te zijn als leverancier van weegschalen in Europa, door kwaliteitsproducten te leveren tegen aantrekkelijke prijzen en eerlijk advies te geven. Wij werken alleen met bekende fabrikanten en ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Weegexperts en daarom wordt ons kwaliteitssysteem jaarlijks extern beoordeeld. Wij hebben ook een eigen reparatie- en servicedienst en werken met erkende keurmeesters voor het herijken en kalibreren van weegapparatuur.

Heeft u vragen over onze weegschalen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze chatservice of e-mail. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Onze servicepunten zijn gevestigd in Nederland, België, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Bij Weegexperts streven wij naar een eerlijk advies, de beste prijs/prestatie voor de klant en een uitstekende klantenservice. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.

Onze betaalmethoden zijn veilig en betrouwbaar. © 2023, Weegexperts