IJken, kalibreren en repareren

Is uw weegsysteem toe aan een kalibratie of servicebeurt? Neem contact op met ons en we maken een passende afspraak voor uw weegsysteem. Wij stellen samen met u vast waar de service het beste verleend kan worden. Mogelijk is dit bij u op locatie door een van onze servicemonteurs of bij een van onze servicepunten.

chomeweights

Weegexperts biedt meer dan alleen een webshop!

Service

Is uw weegsysteem toe aan kalibratie of onderhoud? Neem dan contact met ons op en we plannen graag een geschikte afspraak voor uw weegsysteem in. Samen met u bepalen we waar de service het beste verleend kan worden. Dit kan bij u op locatie zijn door een van onze servicemonteurs, of op een van onze servicepunten.

IJking / kalibratie van weegsysteem

Een keuring of ijking is een controle op een weegsysteem om te bepalen of het instrument voldoet aan de wettelijke eisen. In Nederland is het niet wettelijk verplicht om een weegsysteem te laten herkeuren. De eigenaar van het weegsysteem is echter verantwoordelijk voor de juistheid van het weegsysteem. Het is daarom wel aanbevolen om een weegsysteem jaarlijks te laten kalibreren. Met onze jarenlange ervaring in het kalibreren en ijken van weegsystemen, helpen wij u graag verder!

Kalibratie op locatie

Weegexperts beschikt over alle benodigdheden om uw weegsysteem op locatie te kalibreren of te ijken. U hoeft dus niet meer ver te rijden voor een kalibratie of keuring, wat resulteert in maximale inzetbaarheid van uw personeel en voertuigen.

  • Problemen oplossen voor alle typen weegschalen.
  • Grondige analyse van defecten door vakkundige experts.
  • NMi gecertificeerd voor keuringen.
  • Kalibratie en jaarlijks onderhoud op uw locatie.
  • Kalibratie en reparatie in onze werkplaats.
  • De toonaangevende weegspecialist in de Benelux, al jarenlang.
NMI_EK
NMI_QC

Neem contact op voor een afspraak